Klubbrekord av Minna och medlemsdag i ny arena

Långt från Karlstad, i Texas USA, är utomhussäsongen i full gång för Götas Minna Svärd. På East Texas Invitational i början av april slog hon till med ett nytt personligt rekord med resultatet 4,05 meter. Höjden innebär ett tangerat totalpers och en förbättring sitt egna klubbrekord med en centimeter.

Grymt jobbat Minna!

Påminnelse om medlemsdag
På lördag, den 23/4, är det dags för medlemsdag i nya Eva Lisa Holtz Arena. Det blir en unik chans för alla medlemmar att på olika sätt stifta bekantskap med anläggningen. Dagen startar kl 10 – 12 med öppet hus där man kan prova de nylagda banorna, inhandla den nya klädkollektionen och byta/köpa/sälja begagnade spikskor. Kl 12.00 – 13.00 kan den som vill köpa kall lunch och mellan 13.00 – 15. 00 kommer det hållas en Medlemsträning vilket är ett nytt koncept som startar från och med i höst. Ta även chansen att mellan kl 13 – 15 tävla mot dig själv och andra i stående längdhopp och stående höjdhopp. Så på med träningsoverallen så ses vi på lördag!