Riksmästerskapen i OCR

Det var också Riksmästerskap i OCR-löpning (obstacle course racing) under den gångna helgen. Mästerskapet avgjordes på en blöt bana i Torshälla utanför Eskilstuna.

Sedan ett år tillbaka har IF Göta en grupp engagerade medlemmar igång och några av dom deltog under helgens mästerskap. Lucas Jansson segrade i P/F 14-15 år! På den 3 km länga banan noterade Lucas 26.41 och segrade i sin klass. Lillebror Philip slutade 6:a på samma bana i P/F12-13 år. Philip noterade 46 minuter på den tuffa banan. Robert Huldén kom in som 3:a i M40-klassen på dryga 32 minuter. Även på den långa banan (12 km) blev det seger för Lucas, tiden 1.18.23 gav honom också en 25:e plats totalt i loppet, grymt jobbat och grattis Lucas!

Läs mer om tävlingarna och få inspiration här och här.

Vi hoppas att vi under hösten kan välkomna fler att testa träningsformen kring OCR!

/Johan