Observationstävlingar Finnkamp

Den gångna helgen genomfördes ett antal observationstävlingar inför nästa helgs Finnkamp. Lova Perman och Olivia Weslien var i Jönköping och sprang. Olivia var bästa tjej över 1500 meter och tangerade sin personbästatid som hon gjorde för några veckor sedan. Med 4.18.57 var hon alltså återigen bara hundradelar från klubbrekordet. Lova sprang 800 meter och vann även hon loppet med fina 2.05.37, näst snabbaste tiden utomhus i år för Lova.

På hemmaplan i Karlstad under Götas ungdomsspel gjorde spjutkastarna sin observationstävling. Både Jakob Eriksson och Carolin Näslund vann sina tävlingar Jakob noterade fina 68.86 och Carolin vann på nytt årsbästa 51.63!

Minna Svärd var i Göteborg och sprang 400 meter häck på Slottskogsvallen. Minna vann även hon tävlingen på 59.93.

Det känns som att våra götister stärkte sina chanser till Finnkamp, bra jobbat alla!

/Johan