Meija på löpturné

Lidingöloppet 2022 24/9

Meija Peterson deltog i Lidingöloppet 2022 där hon sprang med junior & veteran gruppen 10 km. Hon presterade på topp vilket gav silvermedaljen. Med resultatet 38,37 så hamnade Mejia på en andraplats för F17 och en sjundeplats bland alla tävlande kvinnor inom junior och veteran gruppen 10 km.

Resultaten här.

European Road Race, Oderzo 17/9

Meija tävlade även i European Road Race U20. Tävlingen ägdes rum i Italien Oderzo där Meija sprang 5 km väg med F19. Resultatet hamnade på 17,55 vilket ledde till en 23 plats för F19 och en 4 plats bland 05.orna. Denna tävling blev ett nytt personbästa för Meija Peterson som tog sig långt fram i tävlingen.

Ett bra och starkt jobbat Meija. Grattis till silvermedaljen och ett nytt personbästa!

Resultaten finns här.

/Kansliet