Göta tilldelades Årets mötespris

Idag prisades IF Göta och Sportchef Johan Engberg för Årets möte 2020. Det är ett pris som delas ut varje år av 100 grader Karlstad men av förklarliga skäl inte gjort det under två år. Nu när galan var tillbaka så kunde även priset formellt delas ut. Anledningen till att Johan tillsammans med föreningen prisades med årets möte så var det för Karlstad Grand Prix och Friidrotts-SM som föreningen arrangerade 2019.

Motivering: 2019 såg vår vinnare till att många nationella som internationella blickar riktades mot Karlstad. Vår vinnare verkar, med stort engagemang, för att Karlstad ska vara en attraktiv mötesplats och att möteskulturen fortsätter utvecklas.

Superkul att Johan och föreningen uppmärksammas i dessa sammanhang och detta är något som föreningen kan vara extra stolta över där det krävs många ideella timmar totalt för att genomföra.

/Mikael