Träningstävling i Eva Lisa Holtz arena, 4 december

Söndagen den 4 december är alla söndagskulsgrupper och fredagsgrupper (födda 2010-2016) inbjudna till Träningstävling i Eva Lisa Holtz arena! Ett perfekt tillfälle att vara med på, oavsett om det är första tävlingstillfället eller om man varit med på tävling tidigare.

Vi tävlar i 60 meter, 200 meter, kula och längd. Man är med på de grenar man vill, men provar med fördel alla! Fokus är att ha skoj, jaga sina egna rekord och att våga testa nya saker!

Tävlingen pågår ungefär mellan klockan 10:00-14:00. För att hinna värma upp innan tävlingen startar kommer varje träningsgrupp samlas klockan 09:15 för gemensam uppvärmning. Senast på torsdag (1/12) kommer tidsprogram och PM finnas tillgängligt på hemsidan.
Här finns PM
Här finns tidsprogrammet

Träningstävlingen är ett toppentillfälle för föräldrar att lära sig mer om hur det går till på en friidrottstävling. Samtidigt som föräldrar hjälper till som funktionärer kommer de också kunna hejar på barnen. Det blir kul för både barn och vuxna! Medan barnen värmer upp kommer föräldrarna få en genomgång om vad det innebär att vara funktionär.

Kom ihåg att ta med något att äta. Tävlingen kommer pågå några timmar och lite extra energi kan behövas för både tävlande barn och funktionärer.

Om man har missat att anmäla sitt barn till tävlingen går det såklart bra att göra det fortfarande! Skicka ett mail till madde@ifgota.se så fixar vi det.

Under tävlingen kommer det också finnas möjlighet att prova Götakläder från klädkollektionen. (Hur bra julklapp!?)

Ser fram emot en rolig dag i Eva Lisa Holtz arena!

/Madde