Marsspelen, Örebro

Helgen den 25-26 mars var många Götister i Tybblelundshallen för att delta i Marsspelen. Förutom att det är en tävling som lockar många ungdomar var det i år även DM för veteraner. Magnus Thorstensson tävlade flitigt i M45 och plockade med sig guldmedaljer hem i både 200m, 60mh, längd, höjd och kula! Bra jobbat Magnus!

På ungdomssidan sattes många PB, exempelvis av Isak Grenegård (-09) som hoppade högt i stav och långt i längd, av Oliver Dimming (-11) på 200m och av Moa Karlsson (-08) som visade toppform i alla löpgrenar. PB även för Elina Åhser (-10) och Anaïs Isaksson (-10) i längd, Agnes Karlsson (-11) och Adriana Vasic (-11) på 60m och för Linnea Adaobi Hansson (-11) på 200m.

Jonas Longrée (-10) tävlade liksom Magnus i många grenar under helgen och satte bland annat PB på 200m och kula. Toppform visade också Nora Karlsson (-09) och Ella Högman Skager (-09) på 60m och i längdhoppet. Nora sänkte dessutom sitt PB på 60m häck.

Samtliga resultat går att ta det av här.

/Madde