Atea-olympiaden

Miniorlandslaget är Sveriges yngsta landslag och är ett samarbete mellan föreningen och Atea. Under Atea-olympiaden fick barn mellan 7-12 år prova på hur det är att tävla i friidrott i Eva-Lisa Holtz Arena. Projektet riktar sig mot barn i idrottssvaga områden i Karlstad och under fick lite mer än 30 glada barn testa på 60m, 60m häck, längdhopp, höjdhopp och kula. Eltidtagningen med visning av målfoto var ett särskilt uppskattat inslag av deltagarna!

Det här var den andra olympiaden som IF Göta höll tillsammans med Atea. Det var därmed en möjlighet för flera av deltagarna att se sin personliga utveckling och försöka slå sina personliga rekord. Under dagen bjöds det på mellanmål och fika innan dagen avrundades med medaljutdelning och diplom till samtliga deltagare.

/Kansliet