Träningstävling för föreningens yngsta klubbkompisar

Söndagen den 2 april var det åter igen dags för en Träningstävling i Eva Lisa Holtz arena. Precis som i december välkomnade vi alla barn från söndagskul och fredagsgrupperna att delta. Ett perfekt tillfälle att vara med på, oavsett om man ville testa på att tävla för första gången eller om man redan tävlat många gånger tidigare. Totalt deltog 136 barn i sju olika åldersklasser, där Flickor/Pojkar 7 var yngsta åldersgruppen och Flickor/Pojkar 13 var den äldsta. Samtliga åldersklasser hade tre grenar på dagsprogrammet; 60 meter häck, en hoppgren samt en lite längre löpdistans.

Bra jobbat alla barn som deltog, hejade på kompisar, vågade testa trots nervositet, hade superkul, gjorde övertramp, sa ”ja” vid uppropet, trillade på en häck, skrattade, stod stilla på startlinjen och klev högst upp på prispallen för att få en deltagarmedalj runt halsen!

Ingen tävling utan funktionärer – tack till alla föräldrar som gjorde strålande insatser som funktionärer!

För den som glömt bort sitt resultat finns det att ta del av här. Enligt svensk friidrotts riktlinjer har vi tagit bort resultatlistorna för de som är 11 år och yngre, men individuella resultatkort går fortfarande att ta del av. Spara gärna resultaten så att de barn som vill kan jaga sina egna personliga rekord vid nästa tävlingstillfälle.

 

/Madde