Fina prestationer på Täby Open 100!

I helgen som gick gjorde flera av våra aktiva säsongspremiär och i Täby sprangs de lite mer ovanliga distanserna 300m och 600m. Filippa Dedorsson gjorde comeback i tävlingssammanhang och sprang ett rejält personbästa på 300m med 45.57. En till som var tillbaka i tävling var Lova Perman som visade att hon kommer att bli och räkna med i sommar. I ett högklassigt startfält sprang hon hem segern på 600m med suveräna tiden 1.31.76. Lovisa Ellström kom femma i samma lopp med tiden 1.36.12. I Täby tävlade också Emil Nilsson och Rikard Throgen-Hedin i stavhopp där förstnämnda gick segrande ur striden och vann b-poolen på 4.53 och nytt personbästa. Rikard slutade på en andraplats och fick med sig höjden 4.33 vilket var nytt säsongsbästa. Emil sprang även 110mh vilket också det resulterade i ett nytt fint personligt rekord på 15.76 (+1.8).

/Kansliet