Folksam Grand Prix Malmö och Flanders cup- Meeting Voor Mon

Fyra götister deltog när Folksam Grand Prix Malmö gick av stapeln. Först ut hade vi Lovisa och Lova som sprang 400m i B-finalen och slutade 2a respektive 4a i loppet. Lovisa sprang ett nytt säsongsbästa på 55.91 och Lova säsongsdebuterade på 400m och fick med sig tiden 57.28. Strax därefter var det dags för damernas längdhopp att dra igång och där blev det tyvärr ingen start för Emilia Kjellberg som fick kliva av under inhoppningen med en känning i baksida lår. Under huvudprogrammet stötte Emilia Malmehed kula och fick med sig en fin 5e plats och hela 4 stötar över 15m där den längsta mätte 15.13.

Under Meeting Voor Mon i Leuven, Belgien hade vi ytterligare två götister som tävlade. I halvtaskiga förhållanden var Olivia Weslien först ut på 1500m och gick i mål på 4.21 och slutade på en 9e plats. Därefter hade vi Hanna Karlsson som gjorde en bra öppning på 400m häck men slog i rejält på femte häcken och tappade såväl tid som fart men kämpade sig i mål på en 4e plats och tiden 60.12.

Stabila insatser av tjejerna som visar på att det finns mer att hämta sista delen av säsongen!

/Kansliet