HENRIK VIDARE TILL VM-SEMIFINAL!

Redan dag 1 under VM i Budapest var det dags för Henrik Larsson att kliva in i hetluften för att springa försök på 100m. Det blev en nervpärs för både Henrik och för oss som följde loppet från tv:n. Först teknikstrul inför starten som gjorde att starterteamet inte kunde släppa iväg löparna på flera minuter. När löparna väl gått ner i startblocken stack Nigerias löpare på banan bredvid Henrik alldeles för tidigt och det vara bara för Henrik att gå tillbaka och ladda om för en ny start.

Grabbarna gick återigen ner i blocken och hann precis komma iväg innan de kallades tillbaka för ytterligare en omstart. Grönt kort för samtliga löpare denna gång. Tredje gången gillt kom fältet äntligen iväg! En bra start på Henrik som hängde med fint i loppet och med en stark avslutning gick i mål som topp 3 och därmed tog en av direktplatserna till semifinal! 10.16 i tredje starten och efter en hel del försening skvallrar om att det finns mer att plocka fram i en semifinal!

Var med och heja fram Henrik på storbildsskärmen i Eva-Lisa Holtz arena från kl. 16.15 under söndagen. Sändningen kommer visas från kl. 16.15-19.15. Har du inte möjlighet att åka till Eva-Lisa Holtz arena kan du följa semifinalerna från kl.16.35 på tv4 där Henrik kommer att springa i den tredje semifinalen.

Grattis säger vi till Henrik och stort lycka till i semifinalen!

/Kansliet