Summering av årsmötet 2024

Under torsdagskvällen hölls årets upplaga av IF Götas årsmöte i Eva Lisa Holtz Arena där vi summerade 2023 och tog sats mot 2024. Kvällen började med mat och utdelning av stipendium samt uppmärksammande av årets prestationer. Prestationer från 13års klassen hela vägen upp till veteranklasserna lyftes fram och vi hyllade bland annat Henrik Larsson tillsammans med hans föräldrar tillika tränare, Roger och Maria, för deras fantastiska framgångar under 2023. I tillägg hade IF Götas damer hade ett ruggigt starkt år där segrarna på Lag SM och kraftmätningen lyftes fram lite extra. Kvällen fortsatte sedan i arenans konferenslokaler där årsberättelsen för 2023 och verksamhetsplanen för 2024 framfördes och diskuterades flitigt.

Här hittar ni årsberättelsen för 2023: Årsberättelse 2023

Vi vill återigen tacka alla medlemmar för ett fantastiskt 2023 och så hoppas på att vi på ett ännu starkare 2024!

/Kansliet