Sportlovsaktivitet

På tisdagen och torsdagen under sportlovsveckan arrangerade vi prova-på friidrott för barn i åldrarna 7–13 år. Där bjöd vi också in de som redan tränar i våra barn- och ungdomsgrupper. Under 2 timmar testade vi på olika friidrottsgrenar. På tisdagens pass erbjöds bland annat, höjd, längd, sprint, kula och häck. Och under torsdagen testade vi tresteg, medeldistans, bollkast och diskus. Det deltog omkring 60 barn både på tisdagen och på torsdagen.  

Efter en gemensam uppvärmning med löpning och löpskolning, delade vi in barnen i grupper. Där alla grupper roterade mellan stationerna för att alla skulle få testa alla grenarna. Det var ungefär 10 ledare som var med, så det fanns minst 2 ledare på varje station. Extra kul att det var många ungdomar som var med som ledare!  

/Kansliet