Träningstävling 14 april

Söndagen den 14 april är det dags för nästa Träningstävling! Alla götister födda 2011-2017 har då möjlighet att tävla på hemmaplan tillsammans med klubbkompisarna.

Då vill vi också att ni som föräldrar är med och lär er mer om friidrottstävlingar. Samtidigt som barnen tävlar är föräldrarna med och hjälper till som funktionärer. Ett perfekt tillfälle att lära sig mer om friidrottstävlingar samtidigt som man kan hejar på. Det blir kul för både barn och vuxna!

Tävlingen kommer vara i Eva Lisa Holtz arena och pågå ungefär mellan klockan 10:00-15:00. Exakt tid meddelas närmare tävlingsdagen. Det finns möjlighet att tävla i tre grenar/åldersklass. Man är med på de grenar man vill, men provar med fördel alla! Fokus är att ha skoj, testa nya grenar och att jaga sina egna personliga rekord!

Inbjudan med information om exempelvis vilka grenar som finns och hur ni gör för att anmäla ert barn hittar ni här.

/Madde