Löpgrupp Avancerad/Långdistansgruppen

Löpgrupp Avancerad är för dig med en bra grund och vill bli bättre. Föreningens Löpgrupp Avancerad är en grupp som består av 50-talet aktiva löpare. I huvudsak är det löpare som vill bli bättre på 10km, men även de som vill bli bättre på medeldistans och maraton.

Gruppen har en stor bredd vad gäller löparförmåga och ambition, löparkapaciteten ligger från 32-44 minuter på milen och deltagarna är i åldrarna 20–55 år. I gruppen kör inte alla i samma fart, utan vila och längd anpassas så att alla håller ihop – detta för att få ut så mycket som möjligt av att träna tillsammans!

Gruppen träffas kontinuerligt två gemensamma träningspass i veckan. Du kan när som helst prova på om det är något för dig. Löpgrupp Avancerad har ett eget forum där de koordinera träningspass och tävlingar.

Det är kostnadsfritt att testa under ett par tillfällen. Vill du sedan fortsatt ta del av träningen vill vi att du blir medlem i IF Göta Karlstad.

Anmäl ditt medlemskap här och fyll i ’Medlem 2020 Långdistansgruppen’ (<- exempel) i din anmälan. Varmt välkommen att träna med oss.

Tid och plats: Se forum

Anmälan till funktionärsuppdrag görs via denna länk: Funktionärsuppdrag