Träningsläger

På gång:

Familjeträningsläger – Göta tillsammans med KMTi träningsresor!

Den 31 oktober – 7 november 2018 (höstlovet) bjuder vi med alla Göta-vänner till en härlig träningsresa till Albufeira i soliga Portugal.

Göta och friidrottare har åkt på träningsläger sedan urminnes tider för att få lite bättre träning genomförd i bättre förhållanden, med hjälp av KMTis härliga instruktörer och erfarna träningsresearrangörer bjuder vi nu även med hela familjen!  Så skippa höstrusket och ta med hela familjen på träningsresa! Det kommer erbjudas gott om träningsmöjligheter för hela familjen så väl liten som stor. Friidrottsungdomarna kommer kunna träna friidrott under unika förhållanden med Götas grymmaste friidrottstränare samtidigt som KMTi kommer stå för massa nya spännande all-around träningspass där alla kan hänga med! Ett naturligt tema under veckan blir givetvis löpning som gäller alla! Detta är alltså en unik chans för familjen och vi rekommenderar den stark till alla men av praktiska skäl till familjer med barn över 5 år. Man måste inte heller åka med familj utan kan självklart åka med själv också!

Resan inkluderar alltså detta bl.a.

 • Boende i mysiga bungalows på Alfamar Sport and Beach resort alldeles intill havet och träningsanläggningarna med 3+ stjärnig standard (kolla in boendet här)
 • Minst 3 träningspass om dagen att välja mellan
 • Helpension på hotellet med frukost, lunch och middagsbuffé.
 • Utmärkta träningsmöjligheter med löparspår i magisk terräng med havsutsikt, friidrottsarena, gym, inomhus och utomhus pooler och mycket mer.
 • Valfri utflykt med hela gruppen
 • Flygresa t.o.r. Oslo (Gardemoen) – Faro, Portugal
 • Transfer till och från flygplatserna.

 

Priset för resan:

Barn upp till 12 år: 6000kr

Göta aktiva 12-20år: 7500kr

Vuxna: 12000kr

 

Anmälan görs per mail till traningsresa@ifgota.se där ni inom kort kommer få faktura på en anmälningsavgift ska som betalas direkt inom tre dagar. Anmälningsavgiften är på 2000kr. Resterande belopp av resans kostnad betalas senast 20/9.

I anmälan vill vi få in:

 1. Namn på samtliga familjemedlemmar/ resenärer.
 2. Ålder på samtliga familjemedlemmar.
 3. Uppgifter till en kontaktperson, telefon samt epost.
 4. Ev. Specialkost

 

 

Läs mer på KMTis snygga hemsida här