Friidrottsskolan – vecka 25-27

Friidrottsskolan i samarbete med Länsförsäkringar 2019

Välkomna till sommarens roligaste friidrottsskola!

Är Du född 2010–2013 och vill prova på friidrott under sommarlovet?
Anmäl dig då till IF Götas friidrottsskola i samarbete med Länsförsäkringar 2019!
Som deltagare på friidrottsskolan får du under tre veckors tid pröva på att träna friidrott och träffa nya kompisar!

Se en film från vår Friidrottsskola 2016 HÄR!

Friidrottsskolan erbjuds under veckorna 24–26 på Tingvalla IP där vi kan erbjuda träning i den absolut bästa av friidrottsmiljöer! Avvikande datum är 21/06 då vi är lediga för Midsommarafton.

Välj mellan tiderna 10.00–12.00 eller 13.00–15.00. Det finns möjlighet att delta på både för- och eftermiddagspass samt under flera veckors tid, men glöm då inte att ange detta i anmälan. Första veckan kommer det även att finnas en fotograf på plats, se till att meddela om någon inte ska vara med i bild så ser vi till att inte de fotona används!

Kostnaden för att delta på förmiddag eller eftermiddag är 200 kr för v. 25 (p.g.a. midsommarafton) samt 250 kr för övriga veckor. Betalning görs per pass (för- eller eftermiddag) och vecka. Prisexempel: 250 kr för samtliga förmiddagspass v. 24. 500kr för samtliga för- och eftermiddagspass v. 26.

Länsförsäkring Värmland kommer att finnas på plats under 1 dag varje friidrottsvecka.

”Länsförsäkringar Värmland verkar för ett tryggt Värmland. Därför är vi engagerade i samarbeten och aktiviteter som skapar gemenskap och trygghet runtom i regionen. Friidrottsskolan är en möjlighet för barn från hela Värmland att utvecklas och växa tillsammans. Idrott är och ska vara för alla.”

Även Räddningstjänsten kommer komma under 1 tillfälle och informera och brandsäkerhet.

”Räddningstjänsten Karlstadsregionen arbetar för att människor som bor och vistas i förbundets medlemskommuner Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Kil och Munkfors ska vara trygga och säkra. Det gör vi bland annat genom att utbilda människor så att de själva kan förebygga och hantera bränder. Friidrottsskolan är ett bra tillfälle för oss att lära ut brandkunskap till barn, kunskap som de sedan också kan ta med sig hem och föra vidare till övriga i sin familj.”

Anmälan sker i två steg:

1. Betalning, som görs via vårt PlusGiro-konto 47 37 91-2.

I avgiften ingår mellanmål, diplom och medalj. Se priser ovan.
T-shirt finns att köpa på plats för 50 kr.

2. Följ instruktionerna i länken nedan för att fylla i anmälningsformuläret: