Vårruset – 20 maj

19:e upplagan av Vårruset Karlstad

Torsdagen den 20 maj kl 19.00 är det återigen dags för årets roligaste motionsfest. Förra årets arrangemang bjöd på fantastiskt väder och över 7000 glada och taggade deltagare sken ikapp med solen. I Vårruset väljer du själv om vill spring, jogga eller gå runt den natursköna banan som går genom centrala Karlstad. Längs hela banan hejas du fram av publik som samlats för att också få vara en del av denna härliga tillställning. Anmäl dig ihop med ett lag om sex personer så får ni en picknickkasse när ni kommer i mål. Vi ses på Sundsta den 20 maj!

Start- och målområdet är beläget på grönytan norr om Sundstakärn och mittimellan Sundsta-Älvkullengymnasiet och Norrstrandskyrkan.

Vårruset Karlstad är känt för att ha en av Vårrusets absolut vackraste bansträckningar. Banan är helt flack utan någon som helst stigning vilket gör den både lättlöpt och erkänt snabb.

Anmälan kan göras till och med den 19 maj. Anmäl dig här!

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att höra av er till oss:
IF Göta Karlstad Tel: 054-21 23 27 Adress: Regementsgatan 8, 653 40 Karlstad E-post: tavling@ifgota.se Hemsida: www.ifgota.se

Boka ett tält för ditt lag!

Varje år är det många deltagare som vill inta sin picknick och summera dagen lite för sig själva, men ändå vara en del av den stora motionsfesten. Därför erbjuder vi en perfekt möjlighet till detta. Genom att boka en tältplats får ni en gemensam samlings plats där ni kan förvara överdragskläder och egen picknick korg. Dessutom får ni några garanterat torra och trevliga timmar av gemenskap även efter målgång!

Sittplats för 8-12 personer
Sittplats för 24-32 personer
Sittplatser för 40 personer

Kontakta mikael.larsson@ifgota.se för mer information.

Boka din plats redan idag!

Vi behöver din beställning senast 3 veckor före start, för att kunna garantera er plats i tältby för alla er lag som vill nyttja denna möjlighet. Om ni önskar mer mingel karaktär i tältet kan bänkset bytas mot ståbord eller en kombination, beställes vid tält bokning.

Besök arrangemangets egna hemsida!