Vårruset – vecka 20

Vårruset Karlstad

Vecka 20 (17-23 maj) arrangeras Vårruset åter igen! Denna gång på ett annorlunda sätt. De arrangemang som vanligtvis lockar över 7 000 kvinnor till att springa, jogga eller gå i centrala Karlstad ställs om och körs digitalt. Vi kan fortfarande göra denna gemensamma aktivitet, fast var för sig eller i mindre grupper. Istället för ett datum då alla ska ta sig ut i löparspåren så kör vi nu en hel vecka då ni som deltagare kan vara med. Anmäl dig ihop med ett lag om sex personer så får ni en picknickkasse som i år delas ut veckan innan arrangemanget.

Start- och målområdet är beläget där du själv vill att det ska vara, spring där du är!

Vårruset Karlstad är känt för att ha en av Vårrusets absolut vackraste bansträckningar. Du kan såklart spinga den ordinarie banan men kom ihåg att denna gång kommer det inte finnas funktionärer som hjälper dig vid trafik och andra personer som är där. Dela gärna med dig av just din bana.

Anmälan kan göras till och med den 23 maj. Anmäl dig här!

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att höra av er till oss:
IF Göta Karlstad Tel: 054-21 23 27 Adress: Regementsgatan 8, 653 40 Karlstad E-post: tavling@ifgota.se Hemsida: www.ifgota.se

Boka ett tält för ditt lag! [2021 går det ej boka tält till laget]

Varje år är det många deltagare som vill inta sin picknick och summera dagen lite för sig själva, men ändå vara en del av den stora motionsfesten. Därför erbjuder vi en perfekt möjlighet till detta. Genom att boka en tältplats får ni en gemensam samlings plats där ni kan förvara överdragskläder och egen picknick korg. Dessutom får ni några garanterat torra och trevliga timmar av gemenskap även efter målgång!

Sittplats för 8-12 personer
Sittplats för 24-32 personer
Sittplatser för 40 personer

Kontakta mikael.larsson@ifgota.se för mer information.

Boka din plats redan idag!

Vi behöver din beställning senast 3 veckor före start, för att kunna garantera er plats i tältby för alla er lag som vill nyttja denna möjlighet. Om ni önskar mer mingel karaktär i tältet kan bänkset bytas mot ståbord eller en kombination, beställes vid tält bokning.

Besök arrangemangets egna hemsida!