Vårruset – 29 maj

17:e upplagan av Vårruset Karlstad

Tisdagen den 29 maj kl 19.00 är det återigen dags för årets roligaste motionsfest. Förra årets arrangemang bjöd på fantastiskt väder och över 8000 glada och taggade deltagare sken ikapp med solen. I Vårruset väljer du själv om vill spring, jogga eller gå runt den natursköna banan som går genom centrala Karlstad. Längs hela banan hejas du fram av publik som samlats för att också få vara en del av denna härliga tillställning. Anmäl dig ihop med ett lag om sex personer så får ni en picknickkasse när ni kommer i mål. Vi ses på Sundsta den 29 maj!

Start- och målområdet är beläget på grönytan norr om Sundstakärn och mittimellan Sundsta-Älvkullengymnasiet och Norrstrandskyrkan.

Vårruset Karlstad är känt för att ha en av Vårrusets absolut vackraste bansträckningar. Banan är helt flack utan någon som helst stigning vilket gör den både lättlöpt och erkänt snabb.
Ladda hem bankartan >>

Anmälan kan göras till och med den 28 maj. Anmäl dig här!

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att höra av er till oss:
IF Göta Karlstad Tel: 054-21 23 27 Adress: Regementsgatan 8, 653 40 Karlstad E-post: tavling@ifgota.se Hemsida: www.ifgota.se

Boka ett tält för ditt lag!

Varje år är det många deltagare som vill inta sin picknick och summera dagen lite för sig själva, men ändå vara en del av den stora motionsfesten. Därför erbjuder vi en perfekt möjlighet till detta. Genom att boka en tältplats får ni en gemensam samlings plats där ni kan förvara överdragskläder och egen picknick korg. Dessutom får ni några garanterat torra och trevliga timmar av gemenskap även efter målgång!

Sittplats för 8-12 personer 1.920:- (Del i tält om 2,3 x 4,6 meter där tält avdelas med mellanvägg)
Sittplats för 24-32 personer 4.480:- (Eget tält 4,6 x 4,6 m)
Sittplatser för 40 personer 5.200:- (Eget tält 4,6 x 6,9 inkl. avställningsbord)
Större tält begär offert Samtliga priser exkl. moms

Kontakta cissi.ostlund@ifgota.se för mer information.

Grillplats bara för er!

För att förhöja stämningen ytterligare har vi även tänt grillarna kl 20-21 och vår egen kock på plats hjälper dig gärna med att grillar dina medhavda komplement till picknicken. Dessa grillar är exklusivt för er i denna tältby!
Vårt område ligger alldeles bredvid evenemangsområde med mässtält och aktiviteter.
Ert tält finns tillgängligt från 2 timmar före före start till 2 timmar efter målgång.
Denna aktivitet är för ert lag och ingen extern marknadsföring, försäljning eller utdelning får förekomma riktad mot övriga arrangemangsdeltagare eller publik.

Kontakta cissi.ostlund@ifgota.se för mer information.

Boka din plats redan idag!

Vi behöver din beställning senast 3 veckor före start, för att kunna garantera er plats i tältby för alla er lag som vill nyttja denna möjlighet. Om ni önskar mer mingel karaktär i tältet kan bänkset bytas mot ståbord eller en kombination, beställes vid tält bokning.

Vi hälsar dig, ny som tidigare deltagare varmt välkommen till det soligaste av de soligaste Vårrusen, vi ses i Karlstad!

Besök arrangemangets egna hemsida!