Maja och Sofie på EM i Belgrad

Imorgon drar inomhus-EM igång i Belgrad med en rekordstor trupp. Svensk friidrott är verkligen på gång och har haft en strålande inomhussäsong hittills. Det är såklart extra spännande att vi finner några av våra klubbkompisar i truppen. Maja Rogemyr och Sofie Skoog, startar i 60 meter häck respektive höjd, och Stefan Holm ingår i truppen med ansvar för de svenska höjdhopparna.

Majas gren innehåller tre svenskor, alltså full uppställning i den grenen För Sverige. Klockan 12.45 på fredagen springer Maja försökslopp tillsammans med Sanna Kallur och Elin Westerlund. Sofie går in i höjdkvalet under kvällen med start 17.30 och har vid sin sida Emma Green. Kvalhöjd i höjd och vidarekvalificeringsförutsättningar för löpning väntas publiceras under torsdag kväll.

Tidsprogrammet med svenska ögon.

Arrangörens hemsida med startlistor och andra förutsättningar gör helgens tävlingar.

Inomhus-EM från Kombank Arena i Belgrad sänds på TV12.

Vi säger trevlig helg och stort lycka till till Maja och Sofie! Heja!!!

/Johan