Vårruset – 29 maj 2024

Vårruset Karlstad

Den 29 maj arrangeras Vårruset igen! De arrangemang som vanligtvis lockar över 7 000 kvinnor till att springa, jogga eller gå i centrala Karlstad är tillbaka i vanlig form. Anmäl dig ihop med ett lag om 5 personer så får ni en picknickkasse att ta del av efter loppet.

Vårruset Karlstad är känt för att ha en av Vårrusets absolut vackraste bansträckningar. Du möts av vatten, natur och stadens puls mitt i den härliga vårtiden.

Anmälan har öppnat och är det till och med den 29 maj. Anmäl dig här!

Vid frågor och funderingar är ni välkomna att höra av er till oss:
IF Göta Karlstad
Tel: 054-21 23 27
Adress: Johan Banérs väg 5, 653 48 Karlstad
E-post: tavling@ifgota.se
Hemsida: www.ifgota.se

Boka ett tält för ditt lag!

Varje år är det många deltagare som vill inta sin picknick och summera dagen lite för sig själva, men ändå vara en del av den stora motionsfesten. Därför erbjuder vi en perfekt möjlighet till detta. Genom att boka en tältplats får ni en gemensam samlings plats där ni kan förvara överdragskläder och egen picknick korg. Dessutom får ni några garanterat torra och trevliga timmar av gemenskap även efter målgång!

Sittplats för 8-12 personer
Sittplats för 24-32 personer
Sittplatser för 40 personer

Kontakta lovisa@ifgota.se för mer information.

Boka din plats redan idag!

Vi behöver din beställning senast 3 veckor före start, för att kunna garantera er plats i tältby för alla er lag som vill nyttja denna möjlighet. Om ni önskar mer mingel karaktär i tältet kan bänkset bytas mot ståbord eller en kombination, beställes vid tält bokning.

Besök arrangemangets egna hemsida!