IVSM i Varberg- comeback av Philip Frifelt Lundqvist

Samtidigt som Inomhus VM i Glasgow pågick arrangerades Veteran SM inomhus i Varberg. Tre Götister kom till start och samtliga tävlade i 35-års klassen med fina framgångar. Camilla Adolfsson hoppade 4.36 i längdhopp vilket räckte till en fin andraplats. Camilla deltog även i tresteg där det blev ytterligare en andraplats med 9.34. Jonatan Rist-Christiansen hoppade även han tresteg och slutade på en andraplats med 9.77. Allra bäst gick det för Philip Frifelt Lundqvist som gjorde comeback i Göta-linnet och vann höjdhoppet på 1.97. Överlägsen seger och en höjd som tar honom in på en 16:e plats totalt i Sverige i år, dessutom en höjd som räckt till en delad 7:e plats under Inomhus SM.

Grymt jobbat och vi hoppas såklart på att få se samtliga tre och ännu fler Götister under Veteran SM i sommar på hemmaplan!

/Kansliet