Götas ungdomsspel inomhus – 17-18 mars

Observera, ändrat arrangemangsdatum!

Våxnäshallen i Karlstad är stängd ytterligare några dagar. Detta som en följd av förra veckans snöfall och hur det påverkade arenan. Läs mer om det hela här! Karlstad kommuns ambition är att öppna hallen så snart som möjligt men i dagsläget är den stängs till och med måndag 29 januari.

Detta innebär att Götas Ungdomsspel inte kan genomföras 27-28 januari som planerat utan flyttas till 17-18 mars. Arrangören IF Göta Karlstad beklagar detta och hoppas att deltagarna tar chansen igen i mars istället.

För dig som är anmäld står din anmälan kvar och vi ber dig meddela om du inte ämnar delta på det nya datumet. Meddela i så fall detta till gus@ifgota.se. För nya gäster öppnar anmälan igen inom kort och håller öppet fram till och med 11 mars. För mer information och frågor kontakta gus@ifgota.se.

 

Götas Ungdomsspel är tävlingen som finns i två versioner. Inomhusversionen är en tvådagarstävling som lockar deltagare i alla åldrar och från alla delar av landet. Den avgörs vanligtvis i slutet av januari i Våxnäshallen! Vidare har vi försökslöpningar på häckloppen och semifinaler på sprintloppen, vid tillräckligt många startande! Utomhusversionen är en endagstävling där vi försöker att erbjuda grenar som inte alltid finns på alla tävlingar, exempelvis stav, slägga och spjut. Mer om utomhusversionen kan du läsa här!

Har ni synpunkter eller idéer som rör tävlingarna är ni välkomna att höra av er! Enklast är det att ringa – 054- 21 23 27 eller maila Götas kansli, gus@ifgota.se

170122 IF Götas Ungdomsspel den 21 och 22 januari i våxnäshallen, Karlstad.
Foto: Fredrik Karlsson / SolstaFoto

Varmt välkomna till Götas Ungdomsspel!
© 1998-2017 – IF Göta Karlstad – All rights reserved.