Inomhus- UDM gick av stapeln i helgen!

I lördags tävlades det för fullt i Våxnäshallen när IUDM gick av stapeln. Från föreningen gjordes det hela 132 starter! Däribland Jakob Masth Larsson som passade på att både springa P17 60m, 60mH, 200m och hoppa längd. I längdhoppet noterade han tangerat årsbästa med 6.48.

Fler på banan var Max Nero som satte nytt personligt rekord på P15 200m där han sprang på 25,33 och det resultatet gav honom även guldmedaljen. Mathieu Nilsson hoppade högt då han klara 1.91 i P17 höjd. En annan kille som också hoppade bra var Tobias Söderberg i P15 höjd. Han stannade på 1.51 och det gav honom en silvermedalj.

Åter på banan efter skador fanns Jacqueline Larsson som vanligtvis springer medeldistans, sprang nu F17 200m på 29,81. Härligt att se att hon är tillbaka!

En annan tjej som var åter på banan var Lovisa Pettersson som sprang, och vann, F17 1500m på 5.23,52. Med i loppet utom tävlan fanns även Linda Take.

Jonna Uttman kan nu titulera sig DM-mästare i F14 60mH, hon sprang på 10,23. För att det ska räknas som DM måste det vara minst tre aktiva anmälda från 3 olika föreningar vid sista anmälningsdag samt minst två startande (från olika föreningar).

Det var en härlig tävling som flöt på riktigt bra och genomsyrades av glada miner och duktiga aktiva!

Här står Götisten Daniel Grenegård högst upp på pallen och bredvid sig har han klubbkamraten David Staxler på andra platsen.

Här står Götisten Daniel Grenegård högst upp på pallen och bredvid sig har han klubbkamraten David Staxler på andra platsen.

 

//Sanna