Härlig aktivitet i Våxnäshallen under föreningskvällen!

Igår bjöds medlemmarna i IF Göta på föreningskväll i Våxnäshallen. Mellan 18.00 och 20.00 stod en hel del på programmet. Kvällen inleddes med tipspromenad och avslutades med godisregn för de yngre. Under kvällen kunde man prova och beställa föreningens kollektion från Puma och Intersport samt köpa föreningens löparjacka. Det bjöds på kaffe och föreningens medlemströja för året delades ut. I år är det en svart medlemströja i funktionsmaterial och alla medlemmar hälsas välkomna till Våxnäshallen eller kansliet för att hämta sin tröja.

Medlemmarna på plats igår fick också inblick i några av friidrottens grenar då små workshops genomfördes. Först berättade Per Tedenrud lite om vad det innebär att hoppa och träna höjdhopp samtidigt som Sofie Skoog hoppade och visade. Efter det fick man en lektion i blockstarter då Mathias Dufornier startades av förbundsstarter Stefan Appel samtidigt som Jonas Asplund kommenterade och instruerade i tekniska detaljer. Sedan var det dags för häcklöpning med Filip och Roland Lööv. De visade hur en häck klipps på bästa sätt och förtydligade att man springer häck och inte hoppar häck. Avslutningsvis fick vi en inblick i den spektakulära grenen stavhopp. Rasmus Nim och Henrik Nordlander visade hur man med stavens hjälp bäst tar sig över ribban. Tack till er som instruerade och delade med er av era friidrottskunskaper, det var ett riktigt spännande inslag under gårdagskvällen!

Parallellt med föreningskvällen bjöd Karlstad Stadslopp in till löparkväll. Före detta landslagslöparen Lena Gavelin fanns på plats i hallen och inspirerade 30- talet föranmälda löpintresserade. En kortare presentation följdes av ett träningspass och avslutades med fruktmingel och frågestund när gänget var inne i värmen igen. Inslaget var mycket uppskattat och nöjda deltagare lämnade hallen inspirerade och försedda med varsin ryggsäck och vattenflaska a la Karlstad Stadslopp 15 juni 2013!

Se Fredriks fina foton från gårdagskvällen i vårt fotoalbum!

/Johan