Sollentuna Grand Prix och nu Världsungdomsspel i Göteborg

Igår avgjordes den andra av tre deltävlingar i Folksam Grand Prix- serien. Sofie Skoog hoppade strålande höjdhopp på Sollentunavallen och placerade sig som trea i hård konkurrens efter klarade 1.85. Caroline Andersson noterade årsbästa på 400 meter med 59.19. Ulf Ankarling hade en tuff dag i diskusringen och det blev en åttonde plats med 53.23. Susanne Schüssler noterade 12.54 på 100 meter. Tävlingarna går vidare och ovan nämnda har fler chanser till fina resultat redan under helgen. För resultat Sollentuna Grand Prix, klicka här. 

Just nu pågår Världsungdomsspelen i Göteborg och föreningen har som vanligt en stor trupp på plats. Följ tävlingarna via denna länk under hela helgen!

Även i Bottnaryd avgörs tävlingar under helgen och här gäller det kast, resultat därifrån visas här.

Vi säger trevlig helg och lycka till alla som tävlar eller ska!

/Johan