Löparnas Kväll och DM på 10 000 meter på Tingvalla IP

Under kvällens tävlingar på Tingvalla IP korades många distriktsmästare över 10 000 meter. På herrsidan vann Anders Eriksson från Göta efter bra löpning i det täta regnfallet. Tiden blev 33:10.11 för Anders. På damsidan vann Linda Take, också hon Göta, efter att ha noterat 39:25.02. Många fina resultat noterades trots det tunga vädret!

Fullständiga resultat från kvällens tävling. På tisdag är det dags igen på Tingvalla, då är det distriktsmästerskap på 1500 meter som gäller.

Imorgon fredag åker IF Götas ungdomar och juniorer på Svenska mästerskap. Inte mindre än fem minibussar lämnar Tingvalla imorgon förmiddag och två av dem tar sikte mot Eskilstuna och ungdoms- SM. De andra tre ska till Västerås och junior- SM. Vi håller såklart tummarna för fina resultat och framskjutna placeringar! Följ våra unga götister under helgen via www.friidrott.se

/Johan