Startmilen och sista chansen för nya kollektionen för våren

Under helgen landsvägsdebuterade några av våra löpare för säsongen. Det skedde i samband med Startmilen i Örebro dit medlemmar från löpgrupp medel och avancerad åkte. Snabbast i gänget var Ondrej Frejfar, tjecken som bor och studerar i Karlstad och som tränar med föreningen. Ondrej vann på fina 31.28 över de 10 kilometerna. André Rangelind var näst snabbast i Götagänget med 33.33 som åtta. Totalt deltog 15-talet götister i loppet och samtliga resultat finner ni här.

På tisdag är det medlemskväll i Våxnäshallen och alla medlemmar hälsas välkomna!

Det är sista chansen för våren att prova föreningens nya kollektion så vi hoppas att ni tar chansen! Föreningen bjuder på fika och vi kör godisregn för de små.

Inbjudan till medlemskväll.

IF Götas nya kollektion från Noname.

Välkomna!

/Johan