Agnes 10:a i Europa

Vid eftermiddagens final bättrade Agnes på sitt personliga årsbästa ytterligare! 14.74 i första omgången räckte till en fin 10:e plats. Bra jobbat av Agnes som verkligen prickade in formen i rätt ögonblick. Starkt jobbat, Grattis Agnes!

Nästa tävling för Agnes blir på hemmaplan på onsdag då hon stöter på Karlstad Grand Prix!

Agnes var inte ende götist på plats i Eskilstuna. I sekretariatet under hela helgen ansvarar Martin Florqvist för att resultat och startlistor kommer dit de ska och att tävlingsadministrationen flyter på. Stefan Appel som har många internationella mästerskap på sitt funktionärs-CV agerar starter under mästerskapet. Båda dessa grabbar ser vi också på onsdag i samband med Karlstad Grand Prix. Då har de samma ansvarsroller och ser till att tävlingen rullar utifrån sina olika perspektiv!

Appel starter

Appel skjuter i Eskilstuna. Foto: Martin Florqvist

Välkomna till Tingvalla på onsdag!

/Johan