Götas ungdomsspel – tävlingarna avslutade

På ett soligt och varmt Tingvalla IP avgjordes under dagen Götas ungdomsspel utomhus 2015. Över 200 aktiva gjorde tillsammans nästa 500 starter. Lägg därtill 20 barn 6-9 år som genomförde Götas ungdomskamp och samlade mångkampspoäng under förmiddagen. Många fina resultat noterades och motvinden på upploppet till trots slogs det en hel del tävlingsrekord. Bästa klubb blev IFK Sunne FK med 38,5 poäng före Kils AIK på 37 och IFK Kristinehamn på 36,5. Jämt värre alltså Värmlandsföreningarna emellan!

Resultat från tävlingen finner ni här.

Resultat från Götas ungdomskamp finns här.

Föreningen vill tacka aktiva, ledare, föräldrar och funktionärer för en härlig friidrottsdag!

Stort tack också till PEAB som är huvudsamarbetspartner för evenemanget.

/Johan