Karlstad Maratonstafett

I onsdags avgjordes Karlstad Maratonstafett för sjätte gången, denna gången i en soldränkt Tyrskog. Hela 54 lag kom till start i de fyra olika klasserna. Det blev en härlig kväll med kanonväder och fin stämning. Den nya ungdomsklassen sprang halvmaraton och var först i mål med IF Göta som segrare efter 1.26.34. OK Tyr Platina kom in som två på 1.29.13 och Grava SK blå blev trea på 1.34.16. I halvmaraton Företag/Motion segrade Askalon med tiden 1.31.06, tvåa blev Midroc Automation med 1.33.41 och trea i mål på halvmaraton var Telia IF Värmland med 1.34.18.

I maratonklassen Företag/Motion vann Röjdåfors Skogs AB på en imponerande tid på 2.31.06 efter fina sträckor av bland andra skidbröderna Impola. Hagalunds Fastighetsbyrå Kil var två och Polisen i Karlstad trea. I tävlingsklassen segrade IF Göta på fin tid 2.28.33 före OK Tyr på 2.43.23 och SISU Forshaga SK på 2.52.51.

Den tidigare uppmärksammade utmaningen mellan SEB och Svensk fastighetsförmedling slutade med seger för Svenska fastighetsförmedling, grattis till er! Det ska dock nämnas att SEB imponerade genom att mönstra 18 löpare, alla från arbetsplatsen, kul tycker vi!

Resultat finner ni här.

Varvtider finns här.

Fina bilder från onsdagen tagna av Solsta Foto finns här.

OK Tyr och IF Göta Karlstad tackar deltagare, publik och funktionärer för en trevlig kväll!

/Johan