IF Göta i nytt samarbete med CRAFT och Myshkin AB

Idag tecknade klubben ett nytt avtal gällande klubbkollektion. Det blir CRAFT och Myshkin AB som kommer att förse IF Götas medlemmar med kollektion för tävling och träning de kommande åren. Det nya samarbetet startar direkt och löper över fyra år. Parterna träffades idag för att sätta de sista praktiska detaljerna och tongångarna var positiva.

  • Ett stort kliv för oss i det vi gör i vår klubbsatsning, det känns jättekul att vi hittat en överenskommelse med IF Göta och Myshkin, berättar Kristofer Högsborn key account manager på CRAFT.

New Wave Profile där Myshkin AB är medlem är Skandinaviens största kedja på företagsprofilering och har stor erfarenhet av att skräddarsy bra helhetslösningar för företag och föreningar.

  • Vi har länge velat jobba med Göta så det här känns väldigt bra. IF Göta är en stor och bred förening med fin tradition, säger Christer Dalgård, VD på Myshkin AB i Karlstad.

Även föreningens aktiva är nöjda med det nya samarbetet och ser fram emot den första leveransen.

  • Det känns bra, jag har ju jobbat med CRAFT i ett år nu så det känns bra och smidigt att även föreningen valt CRAFT, konstaterar Götas och Sveriges snabbaste man, Henrik Larsson.

Henrik är en av två götister som ingår i CRAFTs friidrottssatsning Craft academy, den andra är Sofie Skoog. Läs mer om den satsningen här: https://www.craftsportswear.com/sv/craft-academy/

Under januari kommer den nya klubbkollektionen att presenteras och i slutet på samma månad kommer medlemmarna att kunna beställa de nya kläderna för första gången. Förhoppningsvis kan vi se de nya klubbkläderna under inomhus-SM som avgörs i mitten på februari i Norrköping.

  • CRAFT har de senaste åren försett det svenska friidrottslandslaget med tävlingskläder och när man nu ger sig in på klubbsidan har de helt rätt produkter för vår förening, säger Johan Engberg, klubbchef i Göta.

Läs mer om föreningens nya partners http://www.craftofscandinavia.se/ och https://www.myshkin.se/

/Johan