Höjdhoppsgala i Våxnäshallen 20 februari

På onsdag kväll smäller det! Då arrangerar vi nämligen en höjdhoppsgala. Till damernas höjdhopp kommer vi att bland andra få se Sofie Skoog och Erica Kinsey hoppa mot varandra. Vi kommer även att köra en längdhoppstävling innan höjdhoppet där bland andra Erica Jarder, IF Göta, Emilia Kjellberg, IFK Sunne kommer och deltar! Höjdtävlingen kommer att vara en lite unik tävling sett till de traditionella friidrottstävlingarna då publiken nu kommer kunna sitta på innerplanen och uppleva tävlingen på nära håll!

För att hålla koll på samtliga deltagare klicka här så har ni hela startlistan!

Hålltider för kvällen:

Längdhoppstävlingen startar kl 17.30

Herrarna och damernas höjdhopp startar kl 19.00

Inträde 50:-, alla under 15 år och medlemmar i IF Göta Karlstad går in gratis! Passa på att komma och kika på Sveriges elit i Längd- och höjdhopp.