Vårruset Karlstad, en kombinationsturné

Nu är vecka 20 slut och det innebär också slut på Vårruset Karlstad 2021. 1864 deltagare totalt där alla kunde med hjälp av en app delta där de själva befann sig. Ett speciellt år då vi knappt fått träffa deltagarna förutom lagledarna som vi träffat i samband med picknickutdelning. Ännu ett vårrus till historieboken med flera nyheter som varit tillfälliga lösningar men också några som kan komma att fortsätta med åren.

Picknicken som är en belöning och pricken över i:et för de lag som varit med på Vårruset blev tvungen att hitta en ny form i år. Istället för den traditonella picknicken blev det istället en pasta från Granarolo. Picknicken delades ut en vecka innan Vårrusveckan i Karlstad ägde rum och tillagades innan för att sedan dela upp mellan deltagarna i laget som på ett säkert sätt picknickade tillsammans. Picknicken innehöll även lite snacks och recepttips för att fylla på med energi och inspiration. Under Vårruset-veckan kunde alla deltagare, från måndag morgon till söndag kväll registrera sitt vårrus genom den app som tagits fram. I appen kan deltagaren delta i en inspirerande hälsoresa i 6 veckors tid totalt!

Nu laddar vi för sommaren och ser fram emot att möta alla kvinnor under normala omständigheter 2022!

/Mikael Larsson, projektledare