Invigning av Eva Lisa Holtz arena

Igår smällde vi upp portarna och invigde den nya arenan. In med det nya och ut med det gamla som man brukar säga.

Efter många år av väntan och arbete så kunde man äntligen välkomna föreningarna in i arenan. Den nya arenan som är en markant uppdatering från Våxnäshallen kommer att kunna arrangera både ungdomstävlingar såsom seniortävlingar i friidrott. Politiken bjöd på ett invigningslopp där politiker och medlemmar från IF Göta Sprang på 60 m banan i mitten av arenan. Tårta och korv till de nyfikna som var på plats.

20220413 Invigning av Karlstads nya friidrottsarena, Eva Lisa Holtz Arena med IF Göta och allmänhet.
Foto: Fredrik Karlsson/SolstaFoto

Nu ser vi fram emot många träningspass och kommande inomhustävlingar inför nästa säsong! Till hösten kommer både Sola arena och Eva Lisa Holtz invigas med en idrottsfestival som pågår under flera dagar.

 

/Kansliet