Välkommen till Nordenkampen 12 februari 2023

Igår blev det klart att Nordenkampen, inomhusvarianten av Finnkampen, arrangeras i Karlstad och nya Eva Lisa Holtz arena den 12 februari!

Fullt hus och grym stämning

Nordenkampen är en friidrottslandskamp mellan Sverige, Norge, Finland och Danmark/Island. Tävlingarna pågår mellan 12.00 och 16.00 söndagen den 12 februari. Detta blir den första tävlingen med publik i Sveriges mest moderna friidrottsarena och vi hoppas på fullt hus och en grym stämning redan från start. Hoppas ni vill vara på plats och bidra när vi skriver modern historia samtidigt som ni hejar fram våra svenska och nordiska friidrottsstjärnor.

Köp dina biljetter här

Det ska sättas banrekord

Nordenkampen blir starten på en ny era för friidrottsarenorna i Karlstad. Det finns idag inga banrekord för Eva Lisa Holtz arena så den 12 februari ska standarden sättas för nya rekord. Varmt välkomna!

 

Till hemsidan

/Johan