Lyckad träningstävling!

Stort Tack till alla er som var med i Eva Lisa Holtz arena igår på vår träningstävling! Superkul att så många var med! Totalt var det 153 barn som deltog och tillsammans genomförde de 533 grenstarter! Bra jobbat också till alla föräldrar som fixade funktionärsuppdragen strålande, en förutsättning för att vi ska kunna genomföra liknande tävlingar framöver.

För den som glömt bort sitt resultat finns det att ta del av här. Enligt svensk friidrotts riktlinjer har vi tagit bort resultatlistorna för de som är 11 år och yngre, men individuella resultatkort går fortfarande att ta del av. Spara gärna resultaten så att de barn som vill kan jaga sina egna personliga rekord vid nästa tävlingstillfälle.

Boka redan nu in Götas Ungdomsspel i kalendern, den 28-29 januari. Perfekt tillfälle för de som vill tävla igen, eller för de som inte hade möjlighet att delta på träningstävlingen.

/Madde