Suverän helg för seniorerna

Den gångna helgen avgjordes mångkamps-SM i Växjö och Raka Spåret i Stockholm, Sätra och Sollentuna. Götisterna visade verkligen framfötterna!

Sara Forssell slog till med nytt personligt rekord i viktkastning vid Raka Spåret i Sätrahallen. Med ett monsterkast som mätte 21.88 i sista omgången gick Sara in som tvåa genom tiderna i Sverige och trea i Europa i år. Riktigt kul för vår nyaste klubbkompis. Därmed kastade Sara också in sig i Sveriges lag till Nordenkampen kommande helg.

Olivia Weslien sprang samma tävling men i en annan arena. Löpningarna på Raka Spåret avgjordes nämligen i Sollentunahallen. Olivia vann där 1500 meter på 4.20.86, nytt personligt rekord och klubbrekord med 5 sekunder. Tiden är också den näst snabbaste av en svensk i år vilket gör att även Olivia får chansen i landslaget under Nordenkampen.

Grattis tjejer!

Richard Throgen Hedin tävlade i Växjö på mångkamps-SM och slutade på en fin 4;e plats i M22 klassen och 7;a i seniorklassen. Richards totalpoäng blev 4869 i en stabil och jämn serie. Bra jobbat Richard, grattis till en fin mångkamp!

/Johan