Lag USM i Karlskrona

Götas 15-17 åringar var under helgen i Karlskrona och kämpade mot 12 andra föreningar i årets upplaga av lag-USM. Tjejerna och killarna kämpade på bra och det blev många fina insatser. Leo Blomberg satte nytt personligt rekord på 100m med tiden 11.30 och tog en fin tredjeplats. Jacob Åhman gjorde en tuff men lika viktig dubblering på 400m och 3000m där det blev personbästa i båda grenarna och en stark andraplats på 3000m. Manne Moberg hoppade felfritt hela vägen upp till nya personliga rekordhöjden 1.72. Otto Hallgren fick även dubblera och gjorde det med bravur när han satte personligt rekord i både diskus och spjut. Tuvali Åser satte även hon nytt personbästa i stavhopp på 2.86 och Moa Karlssons nya personbästa lyder 48.28 på 300m häck. Nellie Toresson Runemark blev ytterligare en i persgängen när hon kastade iväg släggan så den landade på 35.67!

Starkt jobbat av alla götister!

Här finns alla resultat från tävlingen!

/Kansliet