Öppet hus

Det händer mycket skoj framöver!

Öppet hus
Under en hel vecka, 19-25 november, bjuder IF Göta Karlstad in dig som är mellan 6 och 100 år att prova friidrott! Vi har träningar och tävling för alla åldrar, för motionär som ungdom och barn. Prova längdhopp, kulstötning, hinderbanelöpning, motionslöpgrupper, veteranfriidrott, parafriidrott med mera. Alla pass i Eva Lisa Holtz Arena! Tänk på att ta med inomhusskor och gärna vattenflaska. OBS! Löpgruppen ”Spring med IF Göta” kör delvis utomhus. Ta del av samtliga träningspass för respektive åldersgrupp här.

Medlemsdag
Vi avslutar öppet hus-veckan med medlemsdag på lördagen den 25 november!
10:00-13:00 kan alla testa på att tävla. Kom och ha det trevligt, testa nya grenar, utmana er själva, spring 60m mot familjen, hoppa längd tillsammans med kompisarna eller testa någon av alla de andra grenarna. Det är fritt fram att testa grenarna i valfri ordning och på lördagen får man hur många försök man vill! 13:00-15:00 är det som vanligt tid för medlemsträning och klockan 14:45 bjuder vi på fika och firar Lag SM-guld och Kraftmätningsguld!

Tävlingsregler
För dig som vill veta mer om tävlingsregler (perfekt för till exempel friidrottsföräldrar!) finns det möjlighet att vara med på en funktionärsutbildning den 26 november klockan 09:00-12:00 i Eva Lisa Holtz arena. Utbildaren kommer gå igenom grundläggande information i alla friidrottsgrenar. Bra kunskap för alla – passa på att delta! Inbjudan och länk till anmälan hittar du här.

Träningstävling
Påminner om föreningens träningstävling som är den 2 december för de födda 2017-2011. Inbjudan hittar ni här. Glöm inte anmäla senast den 24/11.