Götister på inomhus-DM

Under helgen arrangerades inomhus-DM för Södra Svealand i Västerås. Från Göta fanns tio deltagare representerade i åtta åldersklasser som totalt plockade med sig 16 medaljer hem.

Ali Dawood hoppade 6.46 i längd vilket resulterade i en tredjeplats i P19. I kvinnor längd hoppade Ebba Melin 4.81, vilket placerade henne på en fjärdeplats.

Linnea Adaobi Hansson och Emma Johansson tävlade i tre grenar var i F13-klassen. Linnea knep silvret på 60m och hade dessutom fina 4e platser i 200m och längd. Emma vann höjdhoppet och kom tvåa i både längdhoppet och 200m. Göta-guld även i P13 höjd där Liam Olsson säkrade vinsten med färre rivningar. Guld blev det också för Molly Lindén som stötte långt i F14 kula.

Nora Karlsson sprang äntligen häck igen och gjorde det riktigt bra! Guld i F15 60mh på lördagen, vilket följdes upp på söndagen med ett guld på 60m och brons på 200m. Även Constantin Jansson Benicki strang snabbt under helgen, vilket resulterade i ett silver i P14 60m och brons på 200m.

Under helgen slog Nathalie Wiman Ahlstedt till med sitt första 17-meterskast i vikt! Hurra!! Resultatet 17.05 belönades med en guldmedalj i F17. Nathalie tog också en bronsmedalj i  höjdhoppet.

Tuvali Åhser tävlade i F17 60m, längd och stav vilket resulterade i en sjunde-, fjärde- och andraplats. Härligt att se att Tuvali är uppe och hoppar på höjder runt 3 meter varje tävling nu! Bra jobbat!

/Madde