Många uppvaktade Bengt Planting Gyllenbåga!

Igår firades en riktig urgötist när Bengt Planting- Gyllenbåga blev 80 år. Bengt är hedersmedlem i föreningen och det får man väl säga är förtjänt då han alldeles snart varit medlem i IF Göta i 60 år.

Bengt Planting- Gyllenbåga

Det var många som ville fira den gamle poliskommissarien och från föreningen deltog en stark delegation. Tre förbundskaptener Stefan Olsson, Ulf Karlsson och Anders Borgström var några av medlemmarna på plats. Den sistnämnde berättade om Plantings alla positioner och insatser för föreningen. Det skojades om hur han tidigt började sina ledaruppdrag i förenigen som tränare. Sparsam var framgången där, det kom att bli i styrelserummet som Bengt gjort de största och mest omfattande insatserna för föreningen. Eller vad sägs om styrelseuppdrag från 1964-1966 och en andra period 1975-1981. De tre sista åren i styrelsen agerade Bengt ordförande. Efter det har han lett föreningens valberedning mellan 1993 och 2011. Vi säger tack för dessa insatser men framförallt ett stort GRATTIS!

/Johan