Höstlov stundar – terräng- SM avgörs i Falun

Nästa vecka (vecka 44) är det höstlov för skolungdomarna. Det innebär att även våra Närfriidrottsgrupper tar ledigt. För gruppen på Hammarö är det dock verksamhet denna lördag 26 oktober men inte nästa 2 november. Även grupp 00 har aviserat aktiv vila nästa vecka då de inte har någon träning. I övrigt tränar grupperna som vanligt nästa vecka.

Under helgen ska vi hålla tummarna för truppen som åker till terräng- SM i Falun. På plats finns bland andra Tjurruset- fantomerna André Rangelind och Anton Nilsson, båda kommer att slåss om fina placeringar i sina klasser. Göta deltar med deltagare i allt från 15- årsklasserna till M50. Vi säger stort lycka till till gänget och följer utvecklingen via arrangemangets webbsida!

Samtidigt avslutas veteran- VM nere i Brasilien och det är dags för purfärske världsmästaren Sören Persson att göra sitt andra framträdande i samband med 1500 meter. Vi håller tummarna för att Sören kan vara med in på upploppet även här, spännande!

/Johan