Säsongsavslutning Löpgrupp Medel

Efter en fartfylld höst är det ikväll, torsdag 12/12, säsongsavslutning med Löpgrupp Medel. Gruppens två tränare, Anna och Malcolm, har planerat något alldeles extra inför detta, det sista träningspasset för året. Ikväll samlas Löpgrupp Medel vid Våxnäshallen och tiden är som vanligt 18.00. Efter passet kommer det att bli julfika och prisutdelning.

Tid: Torsdag 12/12 kl.18.00
Plats: Våxnäshallen

Löpgrupp Medel dra igång igen den 9/1. Plats för respektive träningspass hittar du på gruppens forum.

Kronoparken 24 april 2

Löpgrupp Medel är en grupp för dig som tränar löpning regelbundet och vill göra det tillsammans med andra.  Nivån anpassas efter din förmåga och träningspassen är upplagda så att personer med olika löparkapacitet kan träna gemensamt. Löparkapaciteten i gruppen ligger från 40 till 55 minuter på milen och deltagarna är i alla åldrar. Alla som vill är välkomna att prova på och det krävs ingen föranmälan.

Varmt välkommen att springa med IF Göta Karlstad!