Härlig medaljskörd vid Inlagda Gurkspelen

Under helgen har flera av föreningens aktiva varit igång och tävlat. Under fredagen tävlade Carl Sjöstedt i 200 meter under Scandic Indoor Games. Carl, som sprang i finalheat nummer ett, slutade två på tiden 22,60. Maryann Andreasson hamnade precis utanför pallen på damernas 60 m häck vid  helgens Best Western Games  i Västerås. Med tiden 8,74 missade hon pallen med sex hundradelar.

Inlagda Gurkspelen

En grupp Götister var under söndagen till Västerås och tävlade i Inlagda Gurkspelen. Tillsammans tog de åtta Götisterna 14 medaljer (!).  Extra kul var att alla aktiva var med och bidrog till medaljskörden, då alla som deltog tog minst en pallplats.

Av dess 14 medaljer var dessutom 8 guld. Agnes Larsson segrade dubbelt upp i kula då hon tog hem både dam  och F17 klassen (dam 4kg, 13,57 och F17 3kg, 15,87). Även Victor Pettersson fick med sig två guld hem från Västerås efter segrar i P17 60m (7,39) och P17 Längd (6,16).