Götatrio med i årets första landslag

På lördag är det dags för  årets Nordenkampen och den här gången har lagen från Sverige, Finland och Norge kompletterats med ett gemensamt lag från Danmark och Island. Tävlingsplats är Pirkkahalli i Tammerfors och Sverige har en dubbelseger att försvara från Växjö för ett år sedan. Med för att försvara denna titel finns tre stycken Götister!

Sofie Skoog, Victoria Dronfield och Maja Rogemyr finns alla med i förbundskapten Karin Torneklints,  första landslag för året. Uttagning är baserad på de aktivas resultat under inomhussäsongen, men även utomhussäsongen 2013 har beaktats. Varje land ställer upp med två deltagare per gren och tävlingen avgörs nu till helgen,  den 8 februari.
Hela truppen hittar du här.

Grattis till uttagningen tjejer och stort lycka till!

/Mikael