DN-galan igår, Götas ungdomsspel imorgon

Igår bjöds det på Diamond League-tävlingar på Stockholms stadion när DN-galan traditionsenligt arrangerades. Såklart fanns götister på plats och denna gång handlade det om förtävlingarna. Maja Rogemyr sprang 100 meter häck på 13.81 och kom tvåa i det nationella heatet. Carl Sjöstedt sprang 400 meter häck och nu blev det dryga 56 sekunder i svåra förhållanden. Vi tackar Anders Tallgren och gänget i Stockholm för ett fint arrangemang och koncentrerar oss nu på hemmaplan istället och morgondagens ungdomsspel.

Säsongen lider mot sitt slut. Nästa helg väntar Finnkamp, både för senior och ungdom och Götas Ungdomsspel blir en av de sista chanserna att visa att man vill vara med och ta poäng mot finnarna. Därför blir morgondagens tävling på sina håll riktigt högklassig och inte minst på Massas äng kommer vi att få se fina resultat. Följ tävlingarna direkt på Tingvalla eller Massas Äng från 10.00-19.00 eller här via direktuppdaterad resultatlänk.

Övriga förutsättningar för morgondagen i text nedan!

Varmt välkomna!

/Johan