Tony bjöd på Lussefika, helt enligt tradition

Eller åtminstone nästan… På grund av stort intresse för årets luciafika valde vi modellen ”tillbaka till brottsplatsen” och bjöd på lussebulle och glögg i vaktmästarlängan på Tingvalla IP. Enligt väl initierade källor var det här traditionen en gång började, eller åtminstone tog fart. Det minnesvärda med den gången för länge sedan var att värden själv, Tony, trött efter alla förberedelser och glögg somnade eller nickade till mitt under luciafikat. Tony var dock inte svårväckt och allt sedan dess har han hållit sig vaken under en lång rad fredagsmornar. Så även i år och hela 30 föranmälda lussefikagäster gjorde alltså att gänget åter samlades i vaktmästarlängan. Nu ett mer spatiöst fikande till skillnad från det annars så överfulla kansliköket. Som vanligt samlades många år av Götatjänst och några av de mer trogna gästerna Anders Borgström, Carl Scheffer, Inge Johansson och Stefan Olsson sågs till även i år. Jonas Ekstam, Knut Jenssen och Helene Friberg representerade sittande styrelse och såklart fanns kansliet på plats.

20141212_094125_resized20141212_094137_resized20141212_094130_resized

Även årets fika bjöd på många Götaanekdoter, många av dem kan ni läsa i något kortare form här till höger. Tack för i år och varmt välkomna igen nästa år!

/Johan och Tony