Söndagskul julavslutade

I söndags var det julavslutning i Våxnäshallen för föreningens allra minsta medlemmar. Söndagskul tar nu paus och är åter 18 januari. Då kör vi igen varannan vecka och avslutar sedan utomhus på Tingvalla under maj och juni. Söndagens avslutning hade även lockat några av Närfriidrottsgrupperna som också de tar jullov nu (sånär som på Stodenegruppen som kör sin avslutning på torsdag). Avslutningen bestod av sex stationer med lite annorlunda lekar/tävlingar. Det handlade bland annat om att kasta snöbollar på snögubben, hoppa längre än snöharen och tomtens nissar, lägga pussel och hoppa höjdhopp med förbestämd landning. Det hela avslutades med paketöppning med tärning där den som fick en etta fick öppna tills nästa barn fick en etta. En härlig avslutning där alla hjälps åt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

140 barn och 15-talet ledare bjöd på en härlig eftermiddag efter utförd hösttermin. Nu önskar vi alla ett skönt jullov och vi ses igen den 18 januari!

Fler julavslutningar väntar, vi lär återkomma i ärendet.

/Johan