Välkomna till helgens Götas Ungdomsspel

Till helgen avgörs Götas Ungdomsspel i Våxnäshallen. Det kommer att bli fartfyllda tävlingar och inte mindre än 115 grenar ska avgöras, detta i klasser från flickor och pojkar 8 år till och med seniorer. 350 aktiva från 56 föreningar, svenska och norska, kommer att genomföra över 1000 starter under de två dagarna.

Tävlingarna pågår mellan 10.00 och 19.00 på lördag och 09.30-18.00 på söndag. Tävlingen ser i år fler deltagare i 17-årsklasserna och i seniorklasserna och i mångt och mycket är det riktigt starka startfält med hög nationell klass. I länkarna nedan finns all information inför helgen:

PM

Startlista

Tidsprogram

Arrangören IF Göta Karlstad hälsar publik, media, aktiva, ledare och funktionärer varmt välkomna till Götas Ungdomsspel 2015 inomhus!

/Johan